4 κανόνες για μια καλύτερη ζωή

Χαμογέλα, ότι και να σου συμβαίνει ποτέ μην χάνεις τον ήλιο που έχεις συνέχεια μαζί σου και λέγεται χαμόγελο. Σου δίνει ενέργεια και δύναμη για να μπορέσεις να δεις πως ό,τι και να συμβεί εσύ έχεις την δυνατότητα να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις μπροστά! Σε κάνει να αποτελείς εσύ το σημείο αναφοράς μέσα σε ένα πλήθος μελαγχολικών και καταθλιπτικών ατόμων που έχουν χάσει την μάχη πριν καν αρχίσει.
Ζήσε, την καθε στιγμή της ζωής σου στη απόλυτη μοναδικότητας της γιατί απλά δεν υπήρχε πριν, δεν θα υπάρχει μετά, αλλά υπάρχει μόνο τώρα. Οι περισσότεροι χάνονται στις αναμνήσεις τους και στα μελλοντικά τους όνειρα χάνοντας έτσι την μοναδική στιγμή που μπορούν να κάνουν κάτι πραγματικά για τον εαυτό τους και ειναι το τώρα!
Ερωτεύσου, την ζωή σου και ζήσε την σε όλο της το μεγαλείο. Αφέσου σε αυτό το κράμα ήχων, χρωμάτων και αρωμάτων που σε περιτριγυρίζουν και νοίωσε ότι είσαι κομμάτι ενός αριστουργήματος που λέγεται ζωή. Κάποια υπέρτατη δύναμη σ’έφερε εδώ για ένα σκοπό, να αφήσεις την πινελιά σου σε αυτό το έργο τέχνης. Προσπάθησε λοιπόν να είναι όσο περισσότερο έντονη και ευδιάκριτη έτσι ώστε να δώσει μια μεγαλύτερη ομορφιά!
Ξέρεις για να γίνει όλο αυτό τι χρειάζεται πάνω από όλα;

Πάθος!